F

2017. február 22., szerda

Hogyan lehet pénzt GCC Group - 2 módszer - GCC Coin

Egy, a közelmúltban post GCC Group le a pénzt szokásos üzleti vagy megvásárlása és a 3D-s nyomtatók. A téma olyan egyértelmű és nagyon hasonlít a hagyományos forma zaklaskania üzlet.
A mai bejegyzésben szeretnék egy sokk valami teljesen más hordó nevezetesen kryptowalucie nevű GCC érme . De az elején mi cryptocurrency?
Mik cryptocurrency ? Változások a fizetési eszköz, nagyon jól tükrözi a nagyon gyors ütemű fejlődése a civilizáció. Még 110 évvel ezelőtt, a rendszer kötelező a pénz értéke az arany tartották az egyetlen elfogadható megoldás, és még a legmerészebb futuristák nem láthatta előre létrehozása valami hasonló cryptocurrency.
Cryptocurrency nagyon érdekes ötlet, amely a funkció azonban megköveteli egyedi megoldásokat. Ők váltak elérhetővé a népszerűsítése az internet és a technika fejlődésének védelme számítógép adatait.
Az egyik mérföldkő lépés az volt, hogy dolgozzon ki egy olyan algoritmus, amely lehetővé teszi a biztonságos továbbítását számszerű adatokat és azok ellenőrzött változás. Ez a folyamat tette lehetővé 1983-ban, köszönhetően a munka számítógép és titkosírás  David Chaum
 . Ma, a gondolat, hogy Chaum részeként alkalmazzák a Bitcoin és más hasonló rendszerek cryptocurrency. Virtuális érmék jelzéssel a feladó címe és az átadás, így nem lehet kettős pénzátutalás azonos medence (pl. Dupla kiadások).
2008 augusztusában Három számítógépes szakemberek érdekel a biztonsági számítógépes hálózatok (Neal King, Vladimir Oksman, Charles Bry) számolt kérelem szabadalmaztatási megoldások hasonlóak a rendszer által használt Bitcoin.
Sokak szerint, három a szakemberek említik az igazi kezdeményezők legnépszerűbb cryptocurrency. Érdekes, hogy ez volt a király, Oksman és Bry 2008 augusztusában bejegyzett domain. Egy hónappal később, a globális hálózat elkezdett keringeni egy kiáltványt, amelyben a szörfös bujkál a becenevet Satoshi Nakamoto vázolt elvek Bitcoin.




Érdekes tény:  állítólagos kezdeményező Bitcoin (King, Oksman és Bry) tagadja minden kapcsolatot a titokzatos Satoshi Nakamoto. Ezért a személyazonosságát a személy vagy csoport, amely kidolgozta az első cryptocurrency, még mindig rejtély. Nemrégiben egy ausztrál számítógépes tudós Craig Steven Wright, próbálta meggyőzni a közvéleményt, hogy ő a teremtő és a kezdeményező Bitcoin.  

Májusban 2010 Bitcoiny vásárolt pizza most több millió dollárt ér

Gyakorlati szempontból a válasz arra a kérdésre, milyen cryptocurrency adja a történet 2009 januárjától kezdődően Akkor már "előkerült" az első bitcoiny és titokzatos Satoshi Nakamoto küldött tárgyalás át a számítógép Hal Finney. Októberben 2009 Bitcoin először árú az amerikai dollárral szemben. USD / BTC becsült elsősorban alapján a költségek jelenlegi szükséges "ásni" az egyes virtuális valuta. A következő lépés a történelem Bitcoin és a teljes piac cryptocurrency létrehozása volt az első tőzsdei honlapján (dwdollar). Ez az oldal indult 2010 februárjában, de már nem a vásárlók rendelkezésére.
Még ennél is fontosabb a fejlesztési cryptocurrency volt az első vásárlás készült bitcoiny. Májusban 2010 programozó Florida, László Hanecz fizetett egy angol rajongó cryptocurrency összege 10.000 bitcoin hogy a csere után különítettek el a vásárlási két pizzák. Csere alapok denominált bitcoinach volt szükség, mert az üzletek és szolgáltatások 2010-ben Nem fogadja a közvetlen kifizetések cryptocurrency.

Érdekes tény: a furcsa az, hogy mivel a két pizza vásárolt 2010-ben került kifizetésre az egyenértékű 10.000 Bitcoin értékeljük őket ma, ezek a pizzák voltak érdemes 10000 x 4200 zł körülbelül illetve mintegy 42000000. Nincs titok valószínűleg a legdrágább pizza a világon. Nem fogadja el a közvetlen kifizetések cryptocurrency.

Mik cryptocurrency ma? Az évek során, a koncepció a Bitcoin nyert egyre népszerűbb, és elkezdte, hogy inspirálja más művészek cryptocurrency (példák: litecoin, polcoin). Következő kryptowalutowym fontos esemény a naptárban vannak:
  • Hacker támadás ami gyors értékvesztésének a Bitcoin és az azt követő erősítése biztonság (2010).
  • Elérése paritás értéke (1 BTC = 1 USD) között Bitcoin (BTC) és az USA-dollár (február 2011).
  • Meghaladja a Bitcoin piaci értéke US $ 100 (2013. április) szerint.
  • A levél akkori vezetője a Fed Ben Bernanke, aki pozitívan értékelte a koncepció Bitcoin, és az ő közvélemény nőtt az árfolyam 1 BTC 700 $ (november 2013).
  • Csőd vezető bitcoin Mt. Gox, ami az egy évvel korábbi szabályozott 70% -át a forgalom Bitcoin (február 2014).
  • Kezdje elfogadó kifizetések bitcoinach Microsoft (dec 2014).
A Microsoft döntése, amely elfogadta bitcoiny új fizetési eszköz vált jelet sok más világmárka. Manapság nehéz elképzelni, hogy a koncepció cryptocurrency hirtelen elhagyott, vagy elveszíti népszerűségét.
Ezért a kormányok és a közintézmények kell változtatni a megközelítés "kripták". Azokban az országokban tekinthető fejlett cryptocurrency kezelik a törvényes fizetőeszközök (például Németország), vagy legalább nélkül elfogadta a jogi szankció a tulajdonosok (Lengyelország) .A nap PLN árfolyam Bitcoiny teszünk többek között a jól ismert akciós nevezetesen béka.

Most mi van a GCC érme?
Cryptocurrency, azaz. Coin GCC ad végtelen lehetőségek potenciális nyereség. A mai naptól lehetőség van a vásárlásra csomagolásban (coiny GCC) és fogadni, ha megvásárolja a Starter Pack 3D és egyéb csomagok 3D (GCC érme, ha vásárol csomagok 3D leírt egyik korábbi hozzászólásokat itt  abban a pillanatban valahol az elején március 2017 a vállalat támogatása és a vásárlás minden csomag 3D kap ingyen 50 $ coinów tervezett csomag),  egy rövid időre coiny enyém lesz (levéltárcák külső megjelenik a belépési GCC IPO terveknek thi ma keietniu a folyó évben)  , vagy vásárolni közműszolgáltató.
Abban a pillanatban az áram értéke 1 Coin GCC számítása a Euro 0,10 Euro
Mielőtt a nyilvános kibocsátás (hivatalos becslések éve: szeptemberben volt 2017 minden bizonnyal gyorsabb - hamarosan) értéke a GCC lesz 0,90 EUR.
Természetesen néhány ember fog függeni GCC kizárólag coinach vagy kryptowalucie, akkor a regisztráció lesz a legkényelmesebb, hogy megvásárolja a legolcsóbb kezdőcsomag 38 €, majd a közepén a már vehetsz magadnak a csomagokat coinów (Extra Érmék: ezek különböző ajánlatok, a legolcsóbb 8 €. a becsült növekedés coinów lehet egy nagyon érdekes opció bevételeit. Mi van dolgunk kereső úgynevezett spread vagy a különbség az árfolyamok.
Egy további lehetőség az, hogy az összejövetel most coiny után IPO lesz képes dobja a külső pénztárcák és  ásni , egyre több közülük.
GCC alapul egy hibrid rendszer, proof-of-work / proof-of-tét. Azáltal, hogy csökkenti az időt, hogy ellenőrizze az egyes tranzakció 60 másodperc, a GCC lehet tekinteni, mint egy fizetőeszköz.
Projektfejlesztés Ecosystem24 egy másik tényező, aki megteremti a lehetőségét kiállító cryptocurrency közvetlenül a boltban; az éttermekben, a légitársaságok, a kifizetéseket a szállodákban, és hamarosan azt is nyit a sport vagy felszerelések beszerzése a 3D nyomtatás és a vásárlás az azonos modellek és berendezések nyomtatott 3D szolgáltatási pontok szerte a világon.
GCC tárolható sokféleképpen, és ezek
  • Speciális szoftver a számítógépen, vagy a digitális pénztárca.
  • Mobile változata a portfolió az okostelefonon.
  • Az online változat a portfolió, amely elérheti bármely eszköz csatlakozik az internethez.
  • Egy papírlap. Minden GCC kódot ki lehet nyomtatni és tárolni, mint a hagyományos pénz.
GCC tárolhatók, ameddig csak akar. Az egyre növekvő értékét GCC és a fejlődő Ekosystemu24 ezáltal lehet igazán érdekes lehetőséget, hogy növeljék bevételi lehetőségeket!
A panel már TheGCCCoin.com panel is kicserélik GCC GCC, amelyen keresztül transzfer könnyen kifizetéseket többek között tagja a GCC. Tudod eladni a GCC és helyettesítheti a hagyományos pénz.

Az egyik legfrissebb hír, hogy a célszámot a felszabaduló Coinów várhatóan eléri a 2,5 milliárd. Ez egy csomó belőle, mint az várható elején 24 milliárd. Ez annak köszönhető, hogy beszélgetés a tulajdonos a GCC tőzsde, amely valószínűleg jön áprilisban valuta. alapító tulajdonosai a fogakat GCC érme valuta stabil, vagy folyamatosan növekedett. profit ezen a területen függ a tőzsdén nem lehet előre látni a 100%, hogy fog kinézni. Sokkal inkább az a biztos, hogy elérni az előnyeit ennek a módszernek meg kell várni. Nézzük a jelenlegi értéke Bitcoin kifejlesztett közel egy évtizede. Van is számíthat rá, hogy az új cryptocurrency eléri elődje, mivel ez az, amit nem akarnak tulajdonosok. Ok, hogy ez növelheti az árat a 3D nyomtatás, és ha nem volt a fő tevékenysége a cég.

Miközben írom ezt a bejegyzést, hogy nagy mértékben támaszkodott szereplő információk bemutatása által megosztott GCC csoportok. De régen is a segítségével számos webhelyen próbál adni az alábbiakban:
http://blog.kurencja.com/co-to-sa-kryptowaluty/
http://aleksandraniedzielska.pl/the-gcc-group-kryptowaluta-bonusy-w-ecosystem24/ 
http://e-pasywnezarabianie.pl/ programok-cryptocurrency / gcc-érme /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése