F

2017. február 7., kedd

Hogyan néz videókat, és pontokat keresni

Ma néhány szót arról, hogyan kell helyesen és sikeresen kezdi használni a platformot, hogy néz filmeket Video4Money, elején a nyitó http: // video4money.de és jelentkezzen be, hogy a panel, a linkre kattintva a honlapon. Úgy néz ki, mint ez:

  1. Ha rákattint erre a linkre, hogy menjen át az oldalra, ahol meg lehet nézni filmeket, mint alább.




















  1. Kattintson a 3-as és menj a belépés 
  2. Ad nekünk egy bejelentkező ablak, ahol megadhatja a bejelentkezési adatokat. Ha nem volt. bejelentkezés problémájának ők ugyanazok, mint a platform V4M Ha voltak problémák, és szükség van egy jelszó alaphelyzetbe az adatokat más lesz, és vannak velünk e-mailben. Az alábbiakban a bejelentkezési ablak:

  1. Ad nekünk egy másik ablakban látható az alábbi ábrán. Ha látjuk az adatokat, mint a 4. lépésben, az azt jelenti, hogy a bejelentkezés sikeres volt.






















  1. A következő lépés az, hogy kattintson a videókat az oldalon megtekintésére. Ha rákattint menj a következő ablak jelenik meg:















  1. Viszont megmutatja nekünk egy oldala a neve a film, amit nézel.
  2. Ezen a ponton van a kívánt filmet nézni. Az elején kaphatja a reklám, és néhány másodperc múlva a film. Minden nézte a filmet kapunk 9 pont. Az egyetlen követelmény, hogy minden filmben van szükségünk, aki értékeli. Azt mondják, hogy meg kell nézni videókat egy percnél hosszabb ideig, mert eltekintve attól a ténytől, hogy egy hónap van a pontszám legalább 2500 pont, meg kell még látni körülbelül 10 órányi videót. Egy egyszerű átalakítás a részesedés 2500 pont 9 jön hozzánk 277,777777778 kb. Ez azt jelenti, hogy meg kell látni a hónapban 278 filmet vagy megosztás átlagosan 30 nappal jön kevesebb, mint 10 filmet egy nap. Ami az idő 10 óra vagy 600 perc kell osztani 278 filmeket, és ez jön ki, átlagosan minden film legyen 2 perc és 16 másodperc. Videók nyitottnak kell lennie a vizsgálat elejétől a végéig anélkül, hogy a csúszkát idő lerövidítése megtekintésére. Ma, az ilyen intézkedések lehetséges, de úgy tűnik, hogy az alkotók a programban betekintést filmek láthatók. Néz így nem meglepő, hogy egy hónap után hirtelen találni, hogy néhány pontot szerzett nem ítélhető oda hozzánk. 
  3. Ezen a ponton több filmeket nézünk.









  1. Az alábbi videó egy megjegyzést, hogy mi tesz annak érdekében, hogy pontokat kapnak nézni. Ha nem szeretnénk nézni az egész film egy megjegyzés nem lehet elküldeni.
  2. Elküldése után a megjegyzés jelenik meg nekünk köszönhetően a zöld háttér. Ezt szemlélteti az alábbi ábra. Ezen kívül, azt látjuk, a bejegyzés az alábbi megjegyzéseket















  1. Megkülönböztetni a filmek, amelyek már figyelte a legjobban leírni azt kattintva mint alul film:















  1. Ismét szeretnénk újra látni már nézte a filmet Like gomb lesz emelve az alábbi kép. Egy ilyen film nem kap hosszabb pontot

















Ez lenne elég a filmnézés szempontjából V4M. Ezek nagyon hasonlóak a Global THW kevesebb szükség van, hogy a filmeket. Továbbá az oldal V4M nagyon simán fut, és nincs torlódás. Arra kérlek benneteket, hogy a munka és találkozunk a következő hozzászólás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése