F

2017. február 10., péntek

Conversion csomagok nagyobb MX WORLD

Mától van egy új lehetőség a beszerzési csomagok MX világ. Nos, az összes mini parcellák vásárolt időpontja előtt, amelyek előtt vásárolt a legkorábbi, és még ezek a kis díjat. Mostantól minden csomagot vásárolt Mine Balance vagy kattintson Balance lesz felelős kevesebb, mint 1%. Ami ezeket a régi lehet őket cserélni a következő :
  • 5 mini csomag 1 Medium csomag,
  • a jövőben, 10 mini csomag 1 Millionaire csomag , ez a funkció elérhető lesz nasypanym héten.
És hogyan kell csinálni már mutatja:
  1. Kezdetben meg a könyvjelző reklám és később a lenyíló menüben válassza hirdetés panel. Ezután kijelző egy párbeszédablak az alábbi módon
Van ott egy új lehetőség a Transform Adpacks . Nyomja meg ezt a lehetőséget.
  1.  Kattintás után nyit fel egy másik ablakban, hogy néz ki , mint ez :
  2. A nyomtatványon van információ , hogy ez a művelet visszafordíthatatlan, aggodalmak megvásárolt parcellák előtt december 2016 év. vagy számla Re indul Balance . Ha kevesebb, mint parcellák kívánt befejezéséhez szükséges az állomány tranzakció nem kerül sor. Ha vagyunk biztosak, hogy mit akarunk csinálni , kattintson a narancssárga gombot.
  1. Megmutatja egy másik ablakban ezúttal nagyon hasonlít az előző, kivéve, hogy az akarat, hogy ez egy üzenet, amely tartalmazza:
  2. Ez azt jelenti, hogy mi volt a megállapodás sikerét. Ha az üzenet nem azt jelenti, hogy túl kevés csomagot a tranzakciót. 
  1. Az utolsó pont nézzük vissza a panel Adwertising amelyben látjuk már tájékoztatták az alábbiak szerint változik:
    Itt az információ arról, hogy mi van az egyik az új csomag közepes és hagyott minket 2 csomag Mini .
  2. Ezen kívül kis cyferkami mutatja, hogy hány csomagot eltűnt a Mini , és hány jött közepes .
 Minden világos és przeszyjcie. Azt javasoljuk, hogy vesz új csomagok az Ön Main Balance ha te ott, természetesen megfelelő. Tudom, hogy mindannyian szeretnénk most valószínűleg kihúzni mit raksz bele, de ez még nem. Ha csak annyit teszünk, lassan nem egyszerre és ésszerű fogjuk élvezni az előnyeit MX világ egy nagyon hosszú idő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése